sarahsecret

Alla inlägg den 4 april 2010

Av sarahsecret - 4 april 2010 18:07

Det har varit en fin dag idag med,dock har det blåst lite kallare idag. Men dock skönt i lä. Fikade hos Lorna m. familj, vi satt ute och det var jätte skönt verkligen! Idag vågade jag släppa in Jizz till alla 7 hundarna hos lorna. Jag är ju lite fjantig (nej inte töntig, tror jag är upper i 60 kr;)) sen delvis ecco och affa slogs och blodet sprutade men också sen jizz och sotis slogs och sen incidenten med en anna  tik hon inte kände. Så jag spänner mig och blir jätte nervös och överför det till jiz som då antagligen ska skydda mig. Så nu försökte jag slappna av, typ inte ens titta på dom och det gick kanon bra!!!  Nada problem och jag lugnade ner mig till slut! Skönt,då vet vi det!!


Till lunch idag blev två små kycklingfileér med majs och två morätter. Mums!! FRåga mig inte när jag blev så nyttig *skrattar* .. Satt lite framför datorn och tittade,blev nog en ganska lång stund eg. Sen tog jag mig i kragen igen och tog en promenad med Jizz. Den varade i ca 50 min och det blev både asfalt,gärde och skog. Var helt underbart ute och jizz lös det om så glad var hon att få springa i skogen!

               

När vi kom hem så fixade jag tll en färdiglagad rätt och mumsade i mig med mass majs. Är ju helt galen i majs men det var länge sen jag åt det. Nu sitter jag här och kollar runt lite, funderar på om man ska träna, Vet inte om Ingela och Lorna ska träna för då blir det att åka till ringarum tror jag... Får se vad som händer ;)

Skönt att sitta ute och äta men som sagt blst lite kallt så gick in igen...

  

Lycklig med sin pinne!

Min vackra vackra älskling!  

Plums i diket, snacka om överfyllt av smält snö!     

Av sarahsecret - 4 april 2010 10:41

Jag är redo för en ny dag i solen. Ska bli skönt att vara ute en del och ta var på dessa varma strålar faktiskt.

Tog en riktigt sovmorgon idag, inte ofta jag sover til 10 men jag gjord det idag. Är så skönt att ligga med båda djuren tätt tryckta intill mig och halv sova.

  

Igår hade jag och Totte en konversation på sms, inte det bästa i know men båda hatar att prata i telefon plus ni som känner mig, ni vet hur jhag är med att prata. Jag svamlar och får inte ur mig det jag vill på rätt sätt. På så sätt är sms eller mail jätte bra för jag kan av någon  anledning formulera mig mkt bättre.

Men kan väl säga att jag inte är så mkt klokare, snarare tvärtom. Fattar inte riktigt anledningarna till att det ska vara vi...Igår var jag ledsen men idag blir jag mera arg.. Men nu är det såhär och det är Totte´s förlust helt enkelt!

Just nu känner jag mig ganska stark i det här, går inte ner mig av det och känner att jag det har stärkt mig och jag kan se saker på ett helt annat sätt!! Kanske blir en ännu starkare Sarah av detta???

  

  

Jag tänker iaf vårda vänskapen med Totte för han är en underbar människa på alla sätt och vis, och jag vill inte förlora honom! Jag älskar honom otroligt mkt men hoppas det kommer gå över till vänskaps känslor istället.  


Nu tänker jag vara singer, tänker inte leta efter någon eller något sånt. Dyker det upp ja då gör det så men annars så är jag färdig med allt med förhållande heter. Är trött på att bli sårad, ledsen,arg med mera pga en annan människa. Nu ska jag hela mig själv och bli frisk!! Det är det som är bra att jag bor på landet och inte har en bil. Finns ingen jag kan träffa, för alla är gifta eller har flickvänner/pojkvänner *skrattar*.. Det kan ju bara bli bra!

Försöker se framåt till en tid då jag är FRISK!!!


  Idag blir det att ta vara på solen,ska sätta mig ute på min lilla balkong och bara njuta av strålarna! Sen blir det lite träning och fika med Lorna och Ingela, vad skulle jag göra utan er????!!!

 

Har kommit på mig själv att istället för att hetsäta bort allt så vill jag springa. Skulle vilja sätta på mig tränings skorna och bara jogga bort frustration istället!!! Får se om det kommer att ske! Är liite rädd om min häl och benhinnor eftersom jag inte har några perfekta skor men fan så skönt det skulle vara... Att springa och skrika samtidigt *skrattar*...

 

Näe nu ska jag sätta mig där ute!!

Ovido - Quiz & Flashcards