sarahsecret

Alla inlägg den 6 april 2010

Av sarahsecret - 6 april 2010 17:15

Jag gjorde något igår kvll som var väldigt väldigt länge sen. Gick ut och tog en "jogging" tur. Efter några hundra meter höll jag på att dö, allvarligt menat nu alltså!! Fy fan vilken usel kondition jag har och vad fläsket väger som jag ökat i.. *muttrar*...  Får så dåligt samvete när jag inser hur mkt extra kg jag faktiskt har på mig och hur jag gått upp i vikt..  Vill ha bort bort BORT!!!! Men iaf åter till "jogging"turen... Jag gjorde nu som så att jag jogga en viss bit, slog av till rask takt, ökade igen och fortsatte så. Klarade vl ca 1 1/2 km, fan klarat av att springa 5-6km förut och då i hyfsad takt!! Men bara att börja om igen, jag var ca 12 kg lättare då *sucka*.. Men kunde jag då så kan jag nu, eller hur??? Måste ju börja någonstans för att kunna öka!  Såå ska nu försöka ha tålamod och börja med att springa 2-3 gånger i veckan och gå resterande dagarna. Det måste ju ge något resultat då??!!

Provade även ute duschen igår igen *ler stort*  Totte kom ju med en annan duschslang och det funkade jätte bra.. Skönt att ta en dusch!!

  

Igår kväll tog jag och Totte oss en pratstund,jag kan tycka det var en bra pratstund men av respekt till honom så skriver jag inte riktigt vad vi pratade om med mera... Jag/vi ska tänka lite tills jag varit i Oslo. Så kanske vi börjar om lite från igen och börjar dejta igen. Vi får se lite, uppadeteringar kommer!

  

IDag vaknade jag runt halv 9, groggy som vanligt!  Sen såg jag på Fb att ingela ville ha sällskap till norsholm då hon skulle simma Nike och Viska där. Jag sms och sa att jag och jizz vill följa med! Sagt och gjort, efter en halvtim var hon här och hmtade upp oss och det blev en heldag!  Ingela ger mig så mkt glädje och det är så skönt! Vi haft det jätte treevligt och eftermiddagen spenderades hos syster Agnetha som också ger mig otroligt mkt glädje!  Sen pkte vi till stallet och fixade till rival lite. Måste ta mig upp och rida snart igen, nu har jag ahft en svacka igen men börjar må lite bättre och framför allt vara lite piggare så nu ska jag ta vara på tid för att vara med honom mera och rida!

Annars ikväll blir det promenad och bara lite lugnt. Kanske tar liiite träning med jizz inne på tomten eftersom appellplanen står lite i vila just nu.

 

Nu fixa lite mat! :)

  

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards