sarahsecret

Alla inlägg den 27 april 2010

Av sarahsecret - 27 april 2010 20:20

Jag och Lorna tog bonanza och jizz ner till sjön och kollade lite.  Bonanza fick ett riktigt fnatt och sprang omkring soma ttans! Jizz hängde på till viss del men ville hellre bära på pinne/stock och vara nära oss! Galna hund! MEn det var riktigt riktigt mysigt att se dom! Och när vi kom ner till vattnet plaskade dom attans och jizz simmade ca 2 gånger. Kul och skönt sa hon!

 

Bilderna snodda ifrån Lorna`s blogg!!!


Hade tänkt skriva mera om ikväll men mina krafter försvann helt,ska lägga mig i sängen nu!!!  

Av sarahsecret - 27 april 2010 12:59

Hade lite svårt att somna och även sovit oroligt,delvis har jag varit upp ca 5 gånger och kissat! Hallå eller, why??!! Sen vridit och vänt mig så är lite trött idag men men...

Åt en frukost med torrt knäcke med smörgåsgurka på och te. Inte det godaste då jag börjar tröttna men men ska man gå ner i vikt så SKA man *sucka*... Vid 10 gick jag in till Lorna för att vara en hjälpande hand när hon skulle klippa ner en cocker hane. Och det var lite jobb kan man säga!!! Vad päls! Och tovor! Men fin blev han till slut.Lite fika och tjatter blev det också :) Vi bestämde att vi ska gå ner till sjön och titta lite sen, båda är livrdda för ormar så vi ska vara ett stöd till varandra på stigen ner *skrattar*..

Vi tänkte se hur kallt det var och om hundarna vill bada lite, när man har sjö så pass nära så ska man ju unyttja den!! DEt är ca 250m till den. Men det tar vi efter 2 då klipphunden åkt hem.


Strömmen har gått här och hos Lorna så vi sitter utan el helt! DEt gör väl inte så mkt eg förutom att jag hade tänkt göra min lunch men fick bli det äckliga knäcet igen! Så får fisken bli senare helt enkelt.


Ha en bra dag,skriver nog mera ikvll!

Ovido - Quiz & Flashcards