sarahsecret

Alla inlägg den 7 april 2010

Av sarahsecret - 7 april 2010 17:50

Så det är bara lugna gatan här idag, jizz tycker det är lite tråkigt men vi varit uppe på gården i ca 1 tim så hon fått lite iaf.. Lek med lilla taxen cindy, jizz var jätte duktig med henne!! Mockade och gjorde fint till rival, fixade hans mat. Kollade till tackorna och lammen,gav dom lite ensilage.


Totte kommer ikväll, vi ska prata och bara vara. Jag ska laga korvstroganoff, *mums*.. Han tar med Sotis så han kan sova här!

Av sarahsecret - 7 april 2010 11:24

....vara orolig för totte fixar djuren,... Skönt!


Nu har jag ätit majs och morötter till frukost,snart upp till djuren!

Av sarahsecret - 7 april 2010 10:49

Fick ett sms av totte nyss vilket gjorde mig orolig för nästa vecka med djuren... Han skulle "försvinna" ett tag men ta hand om djuren om han var frisk... Vilket mig inte betyder ett säkert kort utan lite som så att jag måste försöka hitta någon annanstans för djuren att vara... Men vart?? *sucka*.... Mamma är ju liksom redan orolig och jag vill inte göra henne mera orolig för detta så måste lösa det på något sätt!! *paaaaaniiiiiiik*..


Jag börjar komma fram mer och mer till ett beslut...... Men ska tänka tänka mera....


Ja just det,det glmde jag skriva, eftersom jag nu ska bo kvar här så ska det byggas in toa,dusch och tvättstuga!! *yey*!! Och ja just det,får inte säga upp mig *Skrattar*

Ovido - Quiz & Flashcards