sarahsecret

Alla inlägg den 5 april 2010

Av sarahsecret - 5 april 2010 14:48

Haha,ja det var Lorna som på Ingela´s order kommit för att väcka upp mig ur min sköööööööööööna sömn för att vi skulle åka och träna. Yrvaket kom jag upp och sa bara ehhhh ok,då ska jag nog gå upp nu. För vi skulle vara på plats efter ca 30 min.. Gick lite i slowmotion med att klä på mig och fixa till mig, något groggy! Men att djuren skulle ha mat,det kom jag ihåg och gjorde först ;) ...Sen bar det iväg til Ringarum och grusfotbollsplanen. Men först macken för att köpa frukost till mig och fikabröd till när vi skulle dricka kaffe och babbla *ler* ...

Jag var ff ganska groggy när vi skulle börja träna så insåg snart att näe det här kommer inte funka så det blev bollkastning med min stumpa först och så tog jag lite kort på ingela med Nike så jag hann vakna lite. Men sen körde jag lite inkallningar, fritt följ, sitt/ligg (fjärr) och någon ruta. Sen bidde det fika! Efter fikat körde jag mera fokuserat med stumpan, inkallningar, fritt följ, sitt/ligg (fjärr), läggande under gång, rutan, provade lite ställande. Det var ett bra pass! Ingela kollade lite på fritt följ. ska köra extern belöning på henne nu för hon går långt fram i posetion, bara köra starterna och hon ska vara fokuserad på mig och sen få sitt varsegod till bollen som ligger vid sidan av oss. Såg skillnad på baa dom få gångerna jag körde det så hoppas det blir bra!!! :)

 

Tog lite mera kort, på Viska och även på Skoja!! Hoppas det blev några bra! Skoja´s ena idol är Jizz. Hon har bara avgudat jizz från första stunden hon såg jizz. Jizz har tyckt att skoja varit lite läskig men nu idag böjade hon till med att vilja leka med henne så det är lite roligt!! :)

 

Det var ett par trevliga timmar med mkt träning, tänkande för både jizz och mig, spring (för jizz) och mkt babbel :) . Är så glad att jag komit tillbaka hit och få komma in i gemenskapen igen!! Det kan inte vara bättre!!

 

När vi kom hem så tog det kanske 5 min innan jizz slocknade och det var nog länge sen hon kände sig så trött och nöjd! Då blir jag glad och nöjd!! Jag har satt på en film, luftslottet som sprängdes och ska sanrt krypa ner i sängen för att kolla på den och kanske slumra till lite ;)

 

  

Ni får en ego bild på mig idag!!

Ovido - Quiz & Flashcards