sarahsecret

Alla inlägg den 17 mars 2010

Av sarahsecret - 17 mars 2010 19:57

Försöker att städa men hur svårt kan det vara att koncentrera sig på just det?!  Jag kommer på massa andra saker, som att sitta på FB, prata på msn,gosa katt, skriva dagbok,  blogga.. Jaaaa allt annat än att städa färdit! Men snart så ;) . Bara plocka rent på golvet så ska jag dammsuga och svabba lite!


  

Av sarahsecret - 17 mars 2010 17:37


  Myyyyyyser! 

Trött hund i soffan...

   

Vilar ihop..   

Sötnosen sover!

 

Glad och sprallig hund!

  Min älskade pigga och glada Jizz!   VAckert!

      HÄr promenerade vi i måndags men även så red jag här igår. Skönt med ett upp plogat gärde!

Kisse smyger på jizz!  

Av sarahsecret - 17 mars 2010 17:00

 

Den sista veckan har jag insett att medicinen gör så att jag somnar gott på kvällen MEN jag vaknar på natten och sover oroligt vilket gör mig otroligt trött på dagen ändå. Ska ju till läkaren på måndag och jag känner mig inte bättre direkt så får se vad som händer nu. Sen i söndags har jag varit ganska aktiv och min kropp skriker efter  vila just nu så idag och igår tog jag faktiskt en sovstund på dagen..Sov tre tim både igår och idag och har sovit så skönt,som sagt både hjärna och kropp är trötta!

  

Igår hade jag djuren på morgonen,jättemys! Gav först tackorna som ska lamma inom kort. Dom är stora nu *ler* ..Och vi bara går och väntar och väntar på att några lamm ska nedkomma!  Sen fick båda grupporna nytt vatten, vattnet hade frusit i slangen så jag fick bära ett ex antal hinkar med vatten tills det var fullt. Det är så mysigt att stå och titta på dom! Kollade till baggorna lite också, dom mådde bra.

  

Sen gick jag in till hästarna och hälsade på dom! Jag och Rival blåste ihop lite innan jag började rykta av honom inför ridturen jag hade planerat! Var lite nervös inför den då jag inte ridit på minst 1 år. Ryktade honom,myste och pratade med honom. Helt lovely att vara där! Sen började jag sadla på honom m.m Sen kom det första stora testet.. Att komma upp på den stora häst, han är 1.75 i manken.. Jag är stel och otränad!!!  Plus att han inte riktigt står still när man ska upp så jaaa, ni kan ju lista ut hur roligt det såg ut! Det tog säkert 10 försökt och 5 vurpor på olika sätt innan jag kom upp på honom *skrattar och skäms lite* ... Men sen gick allt bra,det är som att cykla lite, man kommer ihåg grunderna och ju mer man rider desto mer kommer man ihåg! Jag tog en lugn skritt tur i ca 30 min. Han var lite bångstyrig i början, han tyckte att han skulle bestämma. Han vändeoch skulle gå och ett annat håll tyckte han men det tyckte inte jag så jag vände tillbaka. Så gjord vi några gånger men till slut insåg han nog att han inte kunde göra som han ville och då kunde vi båda slappna av och njuta av ridturen!

VAr en perfekt dag att rida med str¨lande sol! Men gud vad det tar i benen av att bara skritta lugnt nr man inte är van *skrattar* ... Vi red hem och jag tog ut honom och Geir i hagen vilket var skönt i denna sol sa dom ;)

  

Mockade och fixade till Rival, förberede mat inför natten med mera. Sen behav jag mig hem. Och jag var ganska mör i kroppen! Hihihi..

 

NÄr jag kom hem släppte jag ut Jizz och kisse så dom fick vara ute en stund, jag själv satte mig på trappen och njöt av den strålande solen som lös på himlen!    

Sen gick jag in och tog en liten lur som sagt, Totte ringde och sa att jag hade 30 sek på mig att bestämma om han skulle komma eller inte och det  ville jag ju att han skulle göra självklart! :D Vi åkte och handla direkt. Behövde lite. Sen åkte vi för att äta en god hamburgare1 Åkte och jag fick en behövlig massage för efter sovstunde så hade jag nog ont i varenda muskel jag ägde! Totte såg även att mitt bäcken är sned och jag har förbannat ont där så måste göra något åt det men han grejjade lite så det kändes lite bättre. Sen låg vi bara och mös tills han var tvungen att åka hem! Ibland går timmarna aldeles för fort när vi träffas :(. Känns ibland som vi inte har någo tid ihop men men det blir kanske bättre när saker och ting lugnat ner sig för oss båda!

       


Idag vaknade jag och hade verkligen träningvärk i hela kroppen! Men en skön känsla ändå. Plus då min jäkla hälsporre :( Hjälper inte med inläggen jag köpte från apoteket, ibland känns det som det blir värre!

      

Ingela ringde och pratade lite,hon sa att hon hade kameran med sig om jag ville ta lite kort när hon hade kurs vilket jag självklart ville så jizz och jag gick ut när kursen började. Jizz fick ligga på sin dyna medans jag fotade, som ni alla vet älskar jag ju detta!  Jizz lite olydigare idag så fick säga till henne lite ordentigt en gång sen låg hon som en drottning och kollade på alla som tränade! ;). När kursen tog fikapaus passade jag på att ta en trängingsstund med jizz!  Vi körde inkallning, hopp, fjärr-ligg/sitt (hon har av någon anledning glömt bort sitt så det kör jag en massa nu och belönar!), lite vändningar på stället och pytte ytte lite fritt följ. Hon är kanon duktig tjejen,lite för på ibland! Men inte så konstigt tycker jag! Fritt följ vill jag inte köra så mkt då jag vet att vi har lite problem i det. Hon tränger lite, ooch är aldeles för långt fram i position. Kommer ihåg att det var liiiiiite det som tog bort träningssuget när jag sluta för vet inte alls hur jag ska göra. Så det blir andra saker att göra nu ):

  


Efter det lekte vi en del och jag tog massa kort på henne, hoppas några blev bra!!?? Stackars ingela, många kort att gå genom ;) ... Sen tog vi en mini promenad innan hon och jag packade ihop oss. Jag gick in till dom andra som fikade och fick lite kaffe :) ... Jizz fick vara kvar ute på tomten lite. Sen gick jag upp och la mig en stund som sagt. Så skönt!

Nu ska jag börja städa lite och laga lite mat!

  Jizz håller koll på Conny som ska ge en tacka lite medicin! 

Slemmigt ;)

       

Lek då matte, LEK med mig (bollen ligger vid mina fötter)

Ovido - Quiz & Flashcards